Contact Us

Use the form on the right to contact us.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Nieuws

Nieuws

Stappen van 1,5m richting het komende seizoen.

Laurien

Nu bekend is dat de lockdown langer gaat duren en daarmee de uren op het water nog meer beperkt worden, is het team zoekende naar nieuwe manieren om er steeds beter voor te staan wanneer de lockdown eindelijk opgeheven wordt.

Nog steeds word er regelmatig geklust aan de boot, temperaturen van -8 en sneeuw houden ons daarbij niet tegen, zelfs dan gaat het feest nog door! Daarnaast worden er regelmatig zoom/teams calls gehouden om het contact onderling te onderhouden en ideeën uit te wisselen.

WhatsApp Image 2021-02-17 at 00.21.31.jpeg

Het PR-team maakt gebruikt van de avondklok, nu we toch allemaal na 21:00 thuis zitten, om een frisse wind te geven aan de sociale media van ROST. We zijn sinds kort te vinden op LinkedIn, en achter de schermen wordt er gewerkt aan een serie video updates. Op deze manier houden we onze social media kanalen warm, zodat wanneer de regels omtrent Covid-19 versoepelen iedereen weer kan genieten van gave filmpjes waarbij we met volle zeilen en een boatspeed van 25kts downwind over de golven pletteren.

Ondertussen draagt iedereen bij aan het werven van financiering om onze toekomstplannen waar te kunnen maken. Om mee te kunnen doen op topniveau zijn er zo nu en dan nieuwe materialen nodig, en die kosten natuurlijk geld. Als team zijn we samen bezig met het werven van fondsen hiervoor, zodat we met ROST II de traditie van ROST I om de prijzenkast op de societeit te vullen kunnen voortzetten. Een voorbeeld hiervan is de samenwerking van het team met TNG watches, waarbij een limited edition Maas-horloge lijn is gemaakt, waarvan een deel van de opbrengst naar ROST II gaat. Op het horloge staat een klein pictogram van de welbekende Van Uden Ker47 en de vlag van KR & ZV de Maas.

Wat zijn die toekomstplannen dan? Waarvoor we ons nu al ruim een half jaar aan het voorbereiden zijn? Alle motivatie voor de eerdergenoemde initiatieven komt voort uit de grote plannen die gemaakt zijn voor het komende jaar. Het team wil het meest mogelijke uit 2021 halen, ondanks de rare tijden waarin we leven. De planning voor het komende jaar zit er dus als volgt uit voor ROST II:

-          Van Uden Reco 23-25 April

-          Cervantes Trophy 1 Mei

-          Cowes – Le Havre 160NM

-          Vuurschepen Race 11 Mei

-          Scheveningen – Harwich 110 NM

-          North Sea Race 11 Mei

-          Harwich – Scheveningen 180NM

-          North Sea Regatta inshore 21-24 Mei

-          La Trinite – Cowes 4 Juli 350NM

-          Cowes – st. Malo race 9 Juli 150NM

-          Rolex Fastnet Race 8 Augustus 695NM

-          Breskens Sailing Week NK September

Met zo’n jaar in het vooruitzicht kunnen wij haast niet meer wachten om weer te kunnen beginnen met trainen. Tot die tijd zal het helaas blijven bij zoom calls en de crosstrainer thuis.