Contact Us

Use the form on the right to contact us.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

18_043548_Offshoreworlds.jpg

Partners

 

Partners

Zonder partners zou het Rotterdam Offshore Sailing Team niet bestaan. Ze zijn essentieel voor het realiseren van onze missie: het mogelijk maken talentontwikkeling op het internationale offshore zeiltraject. Hieronder een overzicht van onze partners (klik op het logo voor meer informatie):

 

Van Uden Holding B.V.

Het Rotterdamse transportbedrijf Van Uden Group is een leverancier van logistieke oplossingen, een investeerder in vastgoed en de handel in bedrijven. Al vele jaren steunt Van Uden de zeilsport op allerlei manieren. Het bedrijf is als Official Partner de initiator van het Rotterdam Offshore Sailing Team.

KR&ZV de Maas

De Koninklijke Roei- en Zeilvereeniging 'De Maas' is opgericht in 1851 en is daarmee één van de oudste watersportverenigingen van Nederland. In samenwerking met andere Rotterdamse zeilverenigingen biedt de Maas met dit project talenten de kans ervaring op te doen en zich te ontwikkelen op het internationale offshore zeiltraject.Suppliers

Naast onze partners hebben wij ook het geluk gesteund te worden door onze suppliers. Zij bieden ons essentiële materialen die wij erg hard nodig hebben. Hieronder een overzicht van onze suppliers (klik voor meer informatie):

Sailmon

North Sails

On Deck

Adventure Food

Sail Content

All Boat

More Marine

Tijssen Elektro

U-Dek

True Heading NL

Laco Techniek

Festo

KNF Verder