Contact Us

Use the form on the right to contact us.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

18_043569_Offshoreworlds.jpg

Home

logo.png

Over het Rotterdam Offshore Sailing Team

De Koninklijke Roei- en Zeilvereeniging 'De Maas' (De Maas) en transportbedrijf Van Uden Group hebben hun krachten gebundeld voor een nieuw zeilteam. Het Rotterdam Offshore Sailing Team (ROST) staat onder leiding van drievoudig Volvo Ocean Race-zeiler Gerd-Jan Poortman. Het hoofddoel van het Rotterdam Offshore Sailing Team is om talentvolle zeilers de kans geven zich te ontwikkelen in het offshore zeiltraject. Momenteel bestaat het team uit een groep van talentvolle zeilers uit Rotterdam, zeilend op een Ker 46. Dit is een uiterst sportieve carbonfiber boot; een van de snelste boten op de Nederlandse wateren.

 
_MG_6263.jpg

Van Uden

Het Rotterdamse transportbedrijf Van Uden Group is een leverancier van logistieke oplossingen, een investeerder in vastgoed en de handel in bedrijven. Al vele jaren steunt Van Uden de zeilsport op allerlei manieren; het bedrijf is als Official Partner de initiator van het Rotterdam Offshore Sailing Team.

KR&ZV de Maas

De Maas - opgericht in 1851 - kent vele sportieve successen. Zo won erelid Conny van Rietschoten (1926- 2013) met zijn beide 'Flyer' zeiljachten tweemaal de loodzware oceaanrace Whitbread Round the World Race (tegenwoordig de Volvo Ocean race). Daarbij vaart Team Brunel dit jaar onder de Maasvlag de Volvo Ocean Race, met Maaslid Carlo Huisman (25) aan boord.